CHP İl Başkanı Ömür’den skandal açıklama | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

CHP İl Başkanı Ömür’den skandal açıklama



 

HEDİYE EROĞLU

 

AKP iktidarına yönelik en büyük eleştirisi ‘siyasi belediyecilik’ olan CHP’nin aynı yoldan gittiği bir kez daha tescillendi! CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür’ün kendi ağzıyla itiraf ettiği sistemin işleyişine dair açıklamaları gerçeğin bir kez daha gözler önüne serilmesine neden oldu.

 

ÖNCE PARTİLİLERE AYAR VERDİ!

Sık sık iç çekişmelerle gündeme gelen CHP Mersin’de ilçe danışma kurullarının tamamlanması ile 13 Temmuz Cumartesi günü yapılacak İl Danışma Kurulu öncesi İl Başkanı Koral Ömür, katıldığı bir televizyon programında tepki çeken açıklaması ile gündem oldu. 

“Biat kültürümüz yok ama aynı zamanda diyalogla sonuca ulaşabilme kültürümüz var” diyen Ömür, öncelikle partililere ayar verdi. “Vatandaşın bize belediyelere, partimize yüklediği sorumluluğun farkındayız” diyen Ömür, “Vatandaşın dikkati artık üzerimizde. Bize bir kredi verilmiş durumda. Çünkü ülke o kadar çıkmazda ki, artık 100 yılık CHP’nin ülkeyi düzlüğe çıkarma sorumluluğu var. Hepimiz buna uygun davranacak, uyumlu olacağız. Bu sorumluluğun herkes tüm örgüt bilincinde olacak. Olmayanlarla da diyalog kuracak bunu sağlayacağız, başka yol yok” dedi.

 

AĞZIYLA İTİRAF ETTİ!

Sonrasında ise belediyecilik hizmetlerine yönelik ‘siyaset odaklı’ eleştirileri haklı çıkartacak açıklamalar yapan İl Başkanı Koral Ömür, “Belediye başkanlarımız, belediye örgütümüz, belediye meclisimiz, parti örgütümüz ayrılmaz bir bütün. Buradaki uyumumuz çok iyi oldu. Örgüt ile belediye başkanları arasındaki uyum çok iyi oldu. Oraya ulaşamayan örgüte ulaşıyor. Veya örgüt de belediyeden gibi sahada vatandaş ile konuşuyor” diyerek acı gerçeği itiraf etmiş oldu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA