Silifke’de mahalleler temizlendi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke’de mahalleler temizlendi



 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmayla, Gökbelen Mahallesi’nde şarampol temizliği ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar mahalle mahalle plan ve program dâhilinde yapılmaya devam ediyor.

 

 

YAYLA SAKİNLERİNDEN SİLİFKE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Silifke Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, temizlenen ve yenilenen çehresiyle güzel bir görünüme kavuşan mahalleler, vatandaşların ve yöre sakinlerinin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Gökbelen yaylasında yapılan temizlik çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren yayla sakinleri, ‘Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sokak aralarımızın temizliği kısa bir süre önce yapılmıştı. Şimdi de mahallemizin içerisinden geçen derenin temizliği yapıldı. Güzel bir çalışma oldu. Esnaflarımız ve yayla sakinlerimiz beklenti içerisindeydi. Yaz sezonunda rutin olarak yapılan temizlik çalışmaları bizleri çok memnun ediyor” diye konuştular.

 

‘SİLİFKE BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ’

Mahallelerde belediye tarafından yürütülen çalışmaları fırsat buldukça yerinde inceleyen ve denetleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kentimize bağlı tüm mahallelerimize eşit bir şekilde hizmet veriyoruz. Birçok mahallemizde temizlik ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle sahil kesimlerinde denize giren yerli ve yabancı vatandaşlarımızın yoğunluğu yaşanırken, yayla mahallelerimizde de ayrı bir yoğunluk yaşanıyor. Silifke Belediyesi olarak yaz kış demeden ve mazeret üretmeden halkımızın yanındayız. Halkımızın talep ile sıkıntılarıyla ilgilenmeye devam edeceğiz. Şehrimizin yaz mevsiminde önemli bir nüfusu Gökbelen ve Mara (Kırobası) yaylalarımıza göç ediyor. Bu bölgelerimizde de temizlik, park bahçe ve çöp toplama gibi hizmetlerimizin düzenli olarak yapılmasına ağırlık verdik’ dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA