Tarsus Basketbol sezon açılışını bekliyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus Basketbol sezon açılışını bekliyor



 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Tarsus Basketbol, ilk kez mücadele ettiği ligde bu sezonda mücadele etmeye hazırlanıyor.

 

ÖNCELİK PLAY OFF’LARA KALMAK

Koç Barış Akgün, gazetemize yaptığı açıklamada, yeni sezon için savaşan bir kadro kurduklarını dile getirdi. Öncelikle ligde Play Off’lara kalmak istediklerini söyleyen Akgün, Tarsus Basketbol olarak müsabakalarını, ilçedeki spor salonu probleminin devam etmesinden dolayı Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda oynamaya devam edeceklerini anımsattı. Koç Akgün, sezonunun Ağustos ayı başında sporcuların sağlık kontrolünden geçtikten sonra Servet Tazegül Spor Salonunda kondisyon top çalışmalarıyla başlayacağını bildirdi.

 

“BÜTÇEMİZ DOĞRULTUSUNDA KADROMUZU OLUŞTURDUK”

Geçen sezon kadroda yer alan Kaptan Büşra Akgün ile yola devam etme kararı aldıklarını açıklayan Akgün, “Bütçemiz doğrultusunda kadromuzu oluşturduk. Avrupa pasaportlu forvet pozisyonunda oynayan 34 yaşındaki tecrübeli isim Courtney Hurt, Guard pozisyonunda oynayan 23 yaşındaki Avustralya vatandaşı Shyla Hurt, uzun pozisyonunda oynayan 30 yaşındaki ABD vatandaşı Jillian Alleyne, savunma yönü kuvvetli kısa forvet pozisyonunda oynayan ABD ve Ürdün vatandaşı 26 yaşındaki Aisha Aisha Sheppard ve ligimizde oynayan sporculardan Ezgi Manlacı, Ecem Erk, Arzu Özdemir, Elif Emirtekin, Ceylin Altunpa, Banu Şimşek, Nisa Yalçın ile kadromuzu oluşturduk.

 

“PARKEDE SAVAŞAN SON TOPA KADAR MÜCADELE EDEN SPORCULARIN BİRLİKTELİĞİNİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK”

Parkede savaşan son topa kadar mücadele eden sporcuların birlikteliğini oluşturmaya çalıştık. Eylül ayı sonunda başlayacak lig öncesi çalışmalarımızı 8 Ağustos itibarı ile başlatacağız.

Bu sezon Tarsus’tan karşılaşmayı izlemek için gelecek taraftarımız için organizasyon yapmayı planlıyoruz. Mersin Basketbolu seven bir şehir inşallah maçlarımızı takip edip bizler destek vereceklerdir.

Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Kürt, Başkanımız İsmail Altun ve yönetim kurulumuz basketbolu seviyor destekliyor. Bizler için Bu durum sevindirici layık olmaya çalışacağız” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA