Basketbolda hakem eğitimleri tam gaz sürüyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Basketbolda hakem eğitimleri tam gaz sürüyor



 

SUAT ÖZDAL

 

Basketbol Mersin İl Temsilciliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 2024/2025 Türkiye Basketbol Ligi sezonu öncesi Masa Hakemleri ve 17 yaş gurubu hakemlerine yönelik eğitimlerine devam ediyor.

Haziran ayı içinde başlanan ve Temmuz ayı içinde bitirilmesi hedeflenen eğitimde, yaz döneminde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor.

Eğitim sureci sonrasında saha içi uygulamaları ve hazırlık maçları ile hakemler sezona hazırlanıyor. Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleştirilen eğitime yaklaşık 40 kişilik eğitmen katılım sağlıyor. Tecrübeli eski hakemlerden Talip Gündoğdu, Ahmet Altıparmak ve Basketbol İl Temsilcisi Erdal Ceylan tarafından katılımcılara verilen eğitim oldukça yoğun ve verimli geçiyor.

Eğitimlerle ilgili gazetemize konuşan İl Temsilcisi Erdal Ceylan, “Ekip arkadaşlarımızla Masa hakemlerimiz ve saha içi hakemlerimizin gelişimi için eğitimlere devam edeceğiz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA