Tuncer halkla bir araya geliyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tuncer halkla bir araya geliyor



 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi ‘2024-2029 Stratejik Planı’nın oluşturulması için hazırlık toplantıları gerçekleştirmeye devam ediyor. Muhtarlar ile gerçekleştirilen toplantının ardından mahalle çalıştayları başladı. İlgili müdürlerin ve birim sorumlularının katılımıyla gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan Başkan Tuncer, yapılacak kapsayıcı çalışma ile Mezitli Belediyesi’nin durum analizinin yapılacağını, strateji geliştirme açısından ne gibi hedefler belirleneceğine karar verileceğini söyledi. Tuncer, bu kapsamda performans programının belirleneceğini, yürütülecek çalışmaların ise izlenme ve değerlendirmesinin nasıl yapılacağını masaya yatıracaklarını söyledi.

Atatürk Mahalle sakinlerinin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda ayrıca yapılacak anket çalışmaları, muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle ilgili konular da görüşüldü. Tek tek söz alan vatandaşlar Başkan Tuncer’e konuyla ilgili önerilerini dile getirdi.

 

“VATANDAŞLARIN BİZLERE MAKSİMUM SEVİYEDE KATKI SAĞLAMASINI HEDEFLİYORUZ”

Başkan Tuncer, “Mahalle toplantılarımız ile Mezitlimizin5 yıllık stratejisinin belirliyoruz, stratejik plan çalışmaları ile halkımıza yönelik hizmet kalitesi ve kapasitesinin artırılması, hemşehrilerimin memnuniyetinin sağlanması, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetimin ortaya konulması, vatandaşların bizlere maksimum seviyede katkı sağlamasını hedefliyoruz.” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA