‘Köyde Hayat Var” etkinliği Beylice Mahallesi’nde başladı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Köyde Hayat Var” etkinliği Beylice Mahallesi’nde başladı



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kreş Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen etkinlik, mahalle halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Çocuklar hem eğlendi, hem de öğrenmenin keyfini çıkardı. Aynı zamanda kadınlara yönelik atölyelerde düzenlendi.

 

TARSUS BELEDİYESİ İLE YAZ AYLARI ŞENLENİYOR

Rengarenk içeriklerle dolu olan bu yaz şenliklerinde, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama, mini konser, çocuk atölyeleri, el sanatları ve kadınlara yönelik atölyeler gibi çeşitli etkinlikler yer aldı. Hem çocuklar, hem de aileler bu etkinliklerde keyifli vakit geçirdi.  Ayrıca etkinliğe katılan vatandaşlara pamuk şeker, patlamış mısır, limonata ikram edildi.

 

“HİZMETLER BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan yapılan etkinliğin önemine değinerek “ Burada çocuklarımız için etkinlikler yapıyorlar. Hizmetler bu şekilde devam edecek.  Hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Çok eğlendiğini belirten bir diğer katılımcı “Etkinliği çok beğendim, gayet güzeldi. Sandalye kapmacada birinci oldum. Ali Boltaç Başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye ifade etti.

 

“KÖYDE HAYAT VAR ETKİNLİĞİNDE ÇOK EĞLENDİK”

Etkinlikten memnuniyetini dile getiren bir diğer katılımcı “Köyde Hayat Var etkinliğinde çok eğlendik. Belediyemizden çok memnunuz. Böyle etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde sosyalleşiyoruz. Etkinliği düzenleyen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a çok güveniyorum ve teşekkür ederim” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA