Öğrencilerden takı sergisi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Öğrencilerden takı sergisi



 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu, 4. sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları eserlerden oluşan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Sergisi düzenledi.

Üniversite Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi Fuaye Alanındaki sergi açılışına; Üniversite Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevda Birdir, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Günenç, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gürbüz ve Yüksekokul Sekreteri Gülhan Yüce katıldı.

Öğrencilerin, büyük emeklerle hazırladıkları ürünlerin sergide yer aldığını belirten MEÜ Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Doç. Can Küçüktepepınar; ‘’Bölümümüzdeki hocalarımız öğrencilerimizle derslerini büyük özverilerle gerçekleştirdiler. Atölye olanakları ile ürettikleri ürünlerden oluşan sergimizde öğrencilerimiz, eserlerini eğme, bükme, kesme, kaynak vb. tekniklerle ürettiler. Mezun olan ve eserleri sergide yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA