Erdemli Morgül dedi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Erdemli Morgül dedi



 

HÜSEYİN YILDIZ

 

Bu sene sezona iddialı başlasa da arka arkaya aldığı mağlubiyetler sonrası Bölgesel Amatör Lig’den (BAL), Mersin Süper Amatör Lig’e düşen Erdemli Spor Kulübünde seçimli kongre heyecanı sona erdi. Efsane Başkan Mehmet Morgül, güven tazeleyerek 18’inci kez başkan seçildi.

Olağan üstü genel kurul Erdemli Spor Kulübü Toplantı Salonunda yapıldı. Gündem gereği öncelikle şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı, akabinde İstiklal Marşı okundu. Genel kurulun açılış konuşmasını efsane başkan Mehmet Morgül yaptı. Morgül genel kurul tarafından coşkuyla alkışlandı.

Genel kurula tek adayla gidildi. Üyeler hazirun listesindeki isimlerinin karşısını imzalayarak oylamaya geçildi. Oylama teklif usulü ile açık oylama ile yapıldı. 138 delegeden toplantıya katılan 116 delegenin oyunu alarak ve güven tazeleyerek efsane başkan Mehmet Morgül, Erdemli Spor Kulübünün 18’inci kez başkanı seçildi.

Yeni yönetimde kan değişikliğine gidildi. Genel kurul sonunda söz alan başkan Mehmet Morgül, “Tüm delegelere bana olan teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. Kazanan Erdemli Spor Kulübü olmuştur. Yeni Yönetim Kurulunda birbiriden değerli arkadaşlarımla Erdemli Spor Kulübünü hak ettiği mevkilere getireceğiz diyerek birlikte hayır ayrılıkta azap vardır. Ortak akıl ve istişare ederek kulübümüzü yöneteceğiz. Ayrıca mazeret belirterek yeni yönetimimizde görev almayan arkadaşlarımıza da şimdiye kadar kulübümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Morgül, “Her şey Erdemli Spor Kulübü için. Genel kurulumuzun hepimize Rabbimden hayırlara vesile olmasını temenni erdim” diyerek sözlerimi sona erdirdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA