U17’de Erdemli 2’inci kademede mücadele edecek | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

U17’de Erdemli 2’inci kademede mücadele edecek



 

HÜSEYİN YILDIZ

 

U17 Birinci Kademe Türkiye Şampiyonası, sona erdi. Şampiyonada Mersin’i 3 takım temsil ederken, Erdemli Belediyespor, aldığı başarılı sonuçlarla 2. kademeye yükseldi.

Nevşehir ve Aksaray’da 11 Haziran’da başlayan ve dün sona eren U17 Birinci Kademe Türkiye Şampiyonası’nda Mersin’i 3 takım temsil etti. Şampiyonada Yeni Mersin İdman Yurdu, Toros Kartalları ve Erdemli Belediyespor ikinci kademeye yükselmek için kıyasıya mücadele verdi.

 

TOROS KARTALLARI VE YENİ MİY ELENDİ

Son hazırlıklarını Mersin’de yaptıktan sonra grup maçları için Nevşehir ve Aksaray’a giden U17 takımları, ilk maçlarını 12 Haziran’da oynadı. Genç ve yetenekli takımlardan oluşan Mersin ekiplerinden Yeni Mersin İdman Yurdu ilk maçında Konya Karatay ile 1-1 berabere kaldı. İkinci maçında Nevşehirspor’u 5-0 yenen Yeni Mersin İdman Yurdu, 3. maçında Konya Karatay ile 1-1 berabere kaldı ve penaltılarda 5-4 yenilerek, elendi.

Mersin’i U17’de temsil eden Toroslar Kartalları ise 2’de sıfır yaparak, kentte döndü. İlk maçında Adana Seyhan’a 1-0 kaybeden Toroslar Kartalları, ikinci maçında da Hatayspor’a 4-0 yenildi.

 

ERDEMLİ DURDURULAMADI

Kentin diğer ve güçlü ekiplerinden olan Erdemli Belediyespor’da ilk maçında grubun iyi takımlarından Kayseri Talasgücü ile 2-2 berabere kaldı. İkinci maçında Malatya Kale Gençlerbirliğispor’u 1-0 ile geçen Erdemli Belediyespor, 3. maçında Kayseri Talasgücü’nü penaltı atışlarında 5-4 mağlup etti. Grup finalinde Niğde Belediyespor ile karşılaşan Mersin ekibi, bu maçı 3-0 kazanarak, 2’inci kademeye yükseldi.

 

ERDEMLİ BELEDİYESPOR’UN GRUBU BELLİ OLDU

2’inci kademeye kalan Erdemli Belediyespor’un grubu da belli oldu. Diyarbakır grubuna düşen Erdemli Belediyespor, şampiyon olmak için 5 takımla mücadele edecek. 27-30 Haziran tarihleri arasında oynanacak maçların sonucuna göre, bir üst kademeye kalacak takımlar belli olacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA