Yusuf Bayık öğrencilerinden Polonya çıkarması | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Yusuf Bayık öğrencilerinden Polonya çıkarması



 

Haber Merkezi

 

Mersin’den Toroslar’da bulunan Yusuf Bayık İlkokulu öğretmenler ve ilkokul öğrencileri, yabancı dil öğretimi üzerine kurgulanmış erasmus+ projesi kapsamında Polonya’nın Olsztyn şehrinin Szkola Podstawowa nr 11  isimli okuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye, Bulgaristan ve Romanya’nın ortak olduğu “The Effect Of Clıl Method In Foreıgn Language Teachıng” adlı proje kapsamındaki gezide renkli anlar yaşandı.

Fen Bilgisi dersinde CLIL tekniğini deneyimlemek, Polonya kültürünü keşfetmek, diğer kültürlerle kaynaşmak ve Türk kültürünü tanıtmak amacıyla bir araya gelen 24 kişilik grup, ziyaret sürecinde CLIL tekniğinin ilkokul fen dersine entegre edilerek bir çok etkinlik gerçekleştirdi.

Ayrıca Olsztyn şehrinin belediye başkanı öğrencileri makamında kabul etti. Öğrencilerle sohbet edip onlara hediyeler verdi. Proje süresince keyifli anlar yaşayan grup, yeni bilgilerle donatılmış ve farklı kültürleri derinlemesine öğrenerek memleketlerine döndüler.

Projenin başarıyla yürütülmesinde Yusuf Bayık İlkokulu öğretmenlerinden Proje Koordinatörü Nilifer Uzun ve projenin kilit personeli Sefa Avcı’nın çalışmaları takdir topladı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA