Silifke’nin rakipleri belli oldu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke’nin rakipleri belli oldu



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig’de 2024-2025 sezonunda mücadele edecek takımların yer alacağı gruplar, çekilen kurayla belirlendi.

Dün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapılan kura ile TFF 3.Lig’de mücadele edecek takımlar belli oldu. Kura sonucunda Silifke Belediyespor TFF 3. Lig 2024-2025 Sezonunda 1, Grup’ta mücadele edecek. TFF 3. Lig'de sezon 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. Ligin ikinci yarısı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve normal sezon 26 Nisan 2025 tarihinde tamamlanacak. Ligin 26. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.

 

'TRANSFERLERİMİZDE SEÇİCİ DAVRANIYORUZ'

Yeni sezon öncesi kura çekimi hakkında konuşan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Sezon öncesi iyi ve tecrübeli bir hoca ile anlaştık. Transferlerimizde seçici davranıyoruz. Yönetimimiz bu konu ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Rakiplerimiz güçlü takımlardan oluşuyor, Ancak bizde güçlü bir takım oluşturup Silifkeli sporseverimize güze maçlar izlettirip ligde iyi yerlerde olmak istiyoruz” dedi.

Silifke Belediyespor'un olacağı 1. Grup’ta mücadele edecek diğer ekipler ise şöyle;

Bornova 1877, Karşıyaka, Kuşadasıspor, Kahramanmaraşspor, 23 Elazığ Futbol Kulübü Muş 1984, Artvin Hopaspor, Tokat Belediye, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi, Düzcezpor, Belediye Kütahyaspor, Bursaspor, Ergene Velimeşespor, Bulvarspor

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA