OSB için taşıma projesi hayata geçiyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

OSB için taşıma projesi hayata geçiyor



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Yeni Taşkent Bölgesi (Mersin- Tarsus OSB) İltisak Hattı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; TCDD 6. Bölge Müdürü Ali Seydi Felek, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Safvatullah Işık, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdür Yardımcısı Hasan Çay, Mersin Üniversitesi Şehir Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Fikret Zorlu ve TCDD Modernizasyon Servis Müdür Yardımcısı Ahmet Çimen katıldı.

Vali Pehlivan, Yeni Taşkent Bölgesi (Mersin- Tarsus Osb) İltisak Hattı’nın, yükleme-boşaltma öncesi/sonrası bekleme ve ihracata hazırlık gibi işlerin yapılabileceği operasyon alanlarına ilaveten, liman bağlantılı taşıma potansiyelleri yüksek olan büyük ölçekli fabrikaların yer aldığı OSB’lere demiryolu erişiminin sağlanacağını belirterek demiryolunun operasyonel faaliyetlerinde, mevcut istasyon ile entegre olabilme avantajının olduğunu, otobana ve D-400 karayoluna erişim imkanı gibi özelliklerini barındırıyor olması nedenleriyle demiryollarının taşıma potansiyeline önemli miktarda katkı sağlayacağını belirtti.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA