Mersinli milli atlet finalde | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersinli milli atlet finalde



 

Sırıkla atlamada olimpiyat finali gören ilk Türk atlet olarak tarihe geçen 21 yaşındaki Mersinli sporcu Ersu Şaşma, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şaşma son olarak İtalya’nın başkenti Roma’da devam eden Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonasında Sırıkla Atlama Yarışında piste çıktı. Grubunda 5.60 derecesi ile 3’üncü olarak finale kalan Şaşma yine bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor.

Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çintimar yayınladığı kutlama mesajında, “Camiamız adına, Sırıkla Atlama branşında finale kalan sporcumuz Ersu Şaşma'ya finalde başarılar diliyoruz” dedi.

Öte yandan Türk Atletizm Milli Takımı, olimpiyatlar öncesi son prova niteliği taşıyan Avrupa Şampiyonası'nda en iyi derecelerini yapmak için piste çıkıyor. Kıtanın en iyi atletlerini bir araya getiren Avrupa Atletizm Şampiyonası, Roma Olimpiyat Stadı'nda 7-12 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek ve Türkiye'yi 44 milli atlet temsil ediyor.

Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda üç adım atlama finalinde yarışan Tuğba Danışmaz, ikinci oldu. Milli atlet, Türkiye rekorunu elde ettiği şampiyonadaki derecesiyle olimpiyat biletini de almayı başardı.

   
   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA