Erdemli futbol turnuvası ile şenlenecek | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Erdemli futbol turnuvası ile şenlenecek



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Erdemlide bir gelenek haline gelen ve her yıl düzenli olarak yapılan Erdemli Kaymakamlık Kupa turnuvası bu senede büyük bir heyecanla oynanacak. Her yıl büyük ilgi gören turnuvayı bu senede Erdemli halkı aynı heyecanla takip edecek.

 

KURALAR ÇEKİLDİ

Erdemli Kaymakamlık Kupası Mahalleler arası futbol turnuvasının kura çekimi Kaymakam Aydın Tetikoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.  Turnuva 10 grupta oluşurken toplamda 49 takım bu sene turnuvaya katılacak. Turnuva kura çekimi sonrası gruplar şu şekilde oluştu.

A Grubu- Karayakup, Veyselli, Tömük, Çeşmeli, Pınarbaşı, B Grubu- Sarıkaya, Merkez, Hüsametli, Aslanlı, Karakeşli, C Grubu- Tabiye,Yeniyurt, Sıraç, Köserelli, Koramşalı, D Grubu- Küstülü, Harfilli, Çamlı, Çiriş, Gücüş, E Grubu- Karahıdırlı, Güneyli, Ayaş, Tırtar, Çerçili, F Grubu- Elbeyli, Sarıyer, Alibeyli, Güzeloluk, Limonlu, G Grubu- Üçtepe, Kızılen, Yağda, Elvanlı, Hacıhalilarpaç, H Grubu- Dağlı, Kayacı, İlemin, Batısandal, Esenpınar, I Grubu- Alata, Çiftepınar, Fakılı, Sorgun, Kösbucağı, J Grubu- Kocahasanlı, Koyuncu, Arpaçbahşiş, Tapureli

 

TURNUVAYA YENİ KURALLAR GELDİ

Mahaller arasın futbol turnuvasında bu sene bazı kurallar değişti. Yapılan bu değişiklikler ise son toplantı sonrası belli oldu. Alınan karara göre turnuva da 2+1 yani ekstra 3 kontenjan oyuncuyu takımlar kadrolarına ekleyebilecek.  Kadroya giren oyunculardan 2 tanesi Erdemli de ikametgâh şartı ile1 kontenjan ise kütük fark etmeden o mahallede ikametgâh etme şartı turnuvaya katılabilecek.

Turnuvaya katılan takımlardan Karakeşli ise aldığı ceza nedeniyle bu sene turnuvaya katılması durumunda -3 puan ile başlayacak. Geçen sene yapılan turnuvada 3 oyuncu ihraç edildi bu yüzde bu oyuncular bu sene turnuvaya katılamayacak.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA