Teknofest’ten Mersin yarışı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Teknofest’ten Mersin yarışı



 

Haber Merkezi 

 

Teknofest Drone Şampiyonası ve İnsansız Deniz Aracı Yarışmaları Mersin’de yapılacak. Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Operasyon Koordinatörü Ceyhun Kılıç, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mersin İl Sorumlusu Ahmet Bozdoğan ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Adana İl Sorumlusu Kübra İlknur Çetinur’dan oluşan heyeti kabul etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen görüşmede; Eylül ayında Adana merkezli düzenlenecek olan Teknofest organizasyonu kapsamında Mersin’de gerçekleştirilecek olan etkinlikler değerlendirildi. Vali Pehlivan, Eylül ayında yapılacak Teknofest yarışmalarının bir kısmı İlimizde gerçekleştirilecek. Son iki yıl Teknofest’e en çok proje gönderen Mersin’imizde “Teknofest Drone Şampiyonası” ve “Teknofest İnsansız Deniz Aracı” yarışmaları yapılacak. Bunların dışında da farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Özellikle teknoloji meraklısı gençlerimizin ve çocuklarımızın merakla ve heyecanla beklediği, artık uluslararası bir marka olan Teknofestin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

   
   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA