Gençler plaj voleybolu için buluştu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Gençler plaj voleybolu için buluştu



 

Erdemli Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile 6- 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençlik Haftası Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi. Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını aldılar. Gençlik Haftası Plaj Voleybolu birincisi Erdemli Bozkurtlar Spor olurken 2’inci Dağlı Spor ve 3’ncü Limon Spor oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Erdemli İlçe Kaymakamı Aydın Tetikiğlu, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Ferhat Keskin, Erdemli Belediyesi Spor Müdürü Kamil Boran verdi.

Ayrıca Gençlik Haftası Plaj Voleybolu sponsoru Erof spor yetkilisi Hüsnü Çevik’e spora verdiği desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Aydın Tetikiğlu tarafından plaket takdim edildi. Spor Şube Müdürü Kamil Boran, Erdemli Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile gençlere yönelik sportif etkinliğin devam edeceğini dile getirdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA