Öğretmenler taban maaş ve güvenceli çalışma ortamı için nöbette | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Öğretmenler taban maaş ve güvenceli çalışma ortamı için nöbette



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Ülke genelinde İl Milli Eğitim Müdürlükleri önünde nöbet eylemi başlatan özel sektör öğretmenleri, güvenceli koşullarda çalışma ve taban maaş taleplerinin kabul edilmesini istedi. Mersin’de de eğitimciler Milli Eğitimin önüne gederek taleplerini dile getirdi.

 

“EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET HAKKI İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE”

Özel öğretmenlere destek amacıyla ziyaret giden Eğitim- Sen Mersin Şubesi, bir de açıklama yaparak seslerinin duyulmasını istedi. Dayanışma ziyaretinde konuşan Mersin Eğitim Sen Şube Başkanı Mahmut Sümbül, “Eğitimin ticarileşmesine ve piyasalaşmasına karşı, eşit işe eşit ücret hakkı için birlikte mücadele ediyoruz!

Öğretmen Sendikası’nın haklı talepleri üzerinden; ÖMK ile yaşanılacak hak kayıplarına karşı, özel okul, ücretli, sözleşmeli, kadrolu, uzman, baş gibi sıfatlarla öğretmenlik mesleğine dayatılan parçalı istihdama karşı, atama yönetmeliğindeki hukuksuzluğa karşı, eğitimin ticari ve piyasacı uygulamalarına karşı ortak hatta ilerleme için eşit işe eşit ücret için, mesleğimiz, onurumuz, geleceğimiz için, mücadeleyi büyütüyor, ortak hareket ettiğimizi ilan ediyoruz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA