İŞKUR’un engelli ve eski hükümlü hibe desteği sürüyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

İŞKUR’un engelli ve eski hükümlü hibe desteği sürüyor



 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünce engelli projelerine yönelik toplantı düzenlendi.

Toplantıya; İŞKUR İl Müdür Vekili Dr. Ercan Gön, Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Soner Demir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Bütünay’ın katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda; engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden tahsil edilen idari para cezalarından; engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonu, işe ve işyerine uyumlarının sağlanması ve engelliler ile eski hükümlülerin kendi işini kurmaları için hazırlanacak 2024/2. Dönemine İlişkin Engelli ve Eski Hükümlü Projeleri hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Toplantıya katılanlardan oluşan ekip ayrıca Mersin İŞKUR İl Müdürlüğünde her hafta düzenlenmekte olan engelli mülakatlarına katılarak engelli vatandaşlar ve işverenlerle bir araya geldi.

Ayrıca TRT Çukurova Radyosu Bölge Gündemi programına konuk olan Mersin İŞKUR İl Müdür Yardımcısı ve Aktif İşgücü Hizmetleri Servisi şefi tarafından engelli ve eski hükümlü hibe desteği teklif çağrısının yayınlandığı bilgisi verilerek proje uygulama esasları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA