Akdeniz ve Binevlerspor hüsrana uğradı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Akdeniz ve Binevlerspor hüsrana uğradı



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 sezonu Süper Amatör Ligi Playoff  Ligi’nin sonuna gelindi. Heyecanlı geçen playoff  haftasının sonunda Mezitli 33 Spor şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıktı. Mersin 33 FK ise 2 olarak BAL’dan gelen Homurlu 1951 Spor ile BAL’ çıkmak için mücadele edecek.

 

MERSİN 33 FK BAL İÇİN PLAY-OFFLARI BEKLİYOR

Süper Amatör Ligi play-off  haftasının son maçında  Mersin 33 FK,  Akdeniz Belediyespor ile 1-1 beraber kaldı. Mersin 33 FK ligi 2. sırada bitirerek play-offlara katılmaya hak kazandı. Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak için mücadele veren Mersin 33 FK’nün rakibi il sıralamasında 2. olan Homurlu 1951 Spor oldu.  2 takımda bu maçı kazanarak hedefleri olan BAL’a oynamak için mücadele edecek.

 

ŞAMPİYONDA KEYİFLER YERİNDE

Süper Amatör Ligi play-offların da şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkan Mezitli 33 Spor, Binevlerspor’u 2-1 yenerek rahat bir galibiyet aldı. Şampiyon olduktan sonra taraftarı ile üst lige çıkmanın kutlamalarını yapan Mezitli 33 Spor artık önümüzde ki sezona odaklanmaya başladı.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA