Dinçer’den emeklilere tam destek: Tarsus’ta emeklilerin yanında | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Dinçer’den emeklilere tam destek: Tarsus’ta emeklilerin yanında



 

Haber Merkezi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Tüm Emekliler Sendikası Tarsus Şubesi tarafından düzenlenen imza stant etkinliğine katılarak, emeklilerin sorunlarına dikkat çekti ve onlara desteğini ifade etti.

 

EMEKLİLERİN HAKLI İSYANINA ORTAKLIK

Dr. Dinçer, emeklilerin haklı mücadelesine ortak olduğunu ve onların yanında yer aldığını vurgulayarak, "Emeklilerimizin yaşadığı sorunlara kayıtsız kalmak mümkün değil. Onların haklı isyanlarına ortak oluyor ve çözüm yollarını aktif olarak arıyoruz. Bugün burada verdiğimiz imzalarla, emeklilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik," dedi.

 

EMEKLİLERİN ZORLUKLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Dr. Dinçer, emeklilerin ekonomik zorluklar karşısında güçlü bir şekilde durmaya çalıştıklarını, ancak yetersiz maaşlar ve artan yaşam maliyetleri nedeniyle zorlandıklarını belirtti. "Emeklilerimizin yaşadıkları zorlukları biliyor ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için somut adımlar atmaya hazırız," diyen Dinçer, emeklilere yönelik ekonomik destek paketleri ve yaşam kalitelerini artıracak projelerin DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA