MSK nefes aldı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MSK nefes aldı



 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 9.hafta mücadelesinde temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, Kocaeli deplasmanından 68/83’lük galibiyetle dönüyor.

Geçen hafta Esenler Erok Spor karşında evinde mağlup olan MSK, Kocaeli deplasmanında ortaya koyduğu basketbolla galip gelerek moral buldu.

Karşılamada ilk yarı her iki takım başa baş mücadele ortaya koydu ve 37/41’lik skorla devreye MSK önde girdi. 3.periyotta temsilcimizin hücumda bulduğu ikili mücadelede basketleri ile farkı açmaya başladı. Özellikle hücumda Gökhan Yazıcıoğlu’nun performansı dikkat çekti. Ziga Dimeç'i durdurmakta zorlanan Kocaeli Kağıt Spor boyalı alanda savunmada yetersin kaldı. 4.periyotta bir ara top kayıpları yaşayan MSK,  Kocaeli Kağıt Spor’un farkı 8 sayıya  indirmesi sonrası coach Can Sevim’in molası geldi ve sonrasında MSK farkı 18’e çıkartarak rakibine üstünlük sağladı. MSK’da 6 oyuncunun çift hanelere ulaşması dikkat çekiciydi. Maç sonunda rakibine üstünlük sağlayan temsilcimiz karşılaşmayı 68/83 kazanarak galibiyet sayısını 6 ya çıkardı. Bu sonuçla Kocaeli Kağıt Spor 7 mağlubiyeti ile son sıralarda kaldı.

Karşılaşmada MSK'nın orta koyduğu mücadele sonrası oluşan takımın istatistiği dikkat çekti. Takım olarak 33 ribaud, 27 Asist,7 Top Çalma, 2 Blok ve 104 Verimlilik Puanı ile MSK takım olarak alkışı hak etti.

Gökhan Yazıcıoğlu 19 sayı, Ziĝa Dimeç 14 sayı, Burak Gözeneli 12 Sayı, Alp Karahan 11 Sayı, Yiğitcan Turna 11sayı, Akın Kandemir 10 sayı performansıyla takıma katkı sağlayarak galibiyete katkı sağladılar. Temsilcimiz MSK gelecek hafta evinde 12 Kasım Pazar günü Ankara temsilcisi OGM Orman Spor’u ağırlayacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA