Saldırıya uğrayan öğrenciye üniversite yönetiminden ziyaret | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Saldırıya uğrayan öğrenciye üniversite yönetiminden ziyaret



 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, 23 Ekim Pazartesi günü uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak tedavi altına alınan Tıp Fakültesi Öğrencisi Intern Dr. Nidanur N.’yi ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Üniversite Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Yusuf Usta ve Hastane Başmüdür Yunus Fidan da hazır bulundu.

Öğrencinin sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar, daha sonrasında Nidanur N. ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Prof. Dr. Yaşar, öğrenci ve ailesine her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek her ihtiyaçlarında kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

Gerçekleştirilen saldırının kabul edilemez olduğunu ve sağlık çalışanlarına karşı devam eden şiddet eylemlerini de en sert şekilde kınadığını belirten Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, konuyla alakalı soruşturmanın Üniversitemiz, Emniyet Müdürlüğü ve Savcılık ile koordineli bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Gerçekleştirilen ameliyatlar sonrası genel sağlık durumu iyi olan öğrencimiz Nidanur N.‘nin tedavisi cerrahi yoğun bakım servisinde devam ediyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA