MSK koçu Soğuksu ile maça doğru | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MSK koçu Soğuksu ile maça doğru



 

İBRAHİM YÜNCÜLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Coachu Semih Soğuksu bu hafta evinde misafir edeceği Alagöz Holding Iğdır Basketbol maçıyla ilgili görüşünü Mersin Haberci Gazetesi olarak bizlerle paylaştı.

Coach Soguksu Alagöz Holding Iğdır Basketbol’un Türkiye Basketbol Ligine bu sezon yükselmesine karşın, yatırım yaparak iyi bir kadro oluşturduğunu belirtti. Coach Soğuksu, “Özellikle 2 yabancı oyuncusu ligi tanıyan, daha önce bu ligde oynamış skorer ve yetenekli oyuncular. Aynı şekilde Türk kadrosunda da tecrübeli oyuncular yer almakta” diye belirtti.

Bu sezon Türkiye Basketbol Liginde hiç kolay maç olmadığını belirten Soğuksu, haftasonu da kendilerini zor bir karşılaşma beklediğini söyledi.

Lige 3 de 3 yaparak iyi başladıklarını ifade eden coach Soğuksu, “Oynadığımız basketbol ve takım kurgumuz her hafta daha da gelişiyor. Hedefimiz üst lige çıkmak olduğu için kendi evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Bu sebeple bu maçla ilgili tüm hazırlıklarımızı hedefe giden yolda alınacak bir galibiyet daha olarak ele alıyoruz. Taraftarlarımızın da o müthiş desteğiyle Cumartesi saat 16:30’da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Herkesi salona bekliyoruz” dedi.

Mersin Basketbol taraftarı Carettalar ligin 4.haftasında heyecanlı bir maç izleyecek. Bizde MSK Erkek Basketbol takımına Alagöz Holding Iğdır Basketbol karşısında başarılar diliyoruz.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA