Tarsus el attı, hasta vatandaşların yol sorunu çözüldü | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus el attı, hasta vatandaşların yol sorunu çözüldü



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi hizmetleriyle her bir vatandaşa ulaşıyor.Gelen talep üzerine harekete geçen Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diyaliz hastası olan bir vatandaşın evine diyaliz arabası ile ulaşım sağlanabilmesi için önemli bir hizmete imza attı.Başkan Bozdoğan ayrıca engelli vatandaşın evine kolaylıkla ulaşabilmesi amacıylayolun parke ile döşenmesini sağladı.

Bu özel yol yapım projesi ulaşım zorluğu çeken 2 vatandaş içinbüyük bir rahatlama sağladı.Yapılan bu hizmet sayesinde artık diyaliz aracı, vatandaşın evinin önüne kadar sorunsuzca ulaşarak hayatını daha kolay bir hale getirecek.

 

“SERVİSE BİNMEK İÇİN ÇOK YORULUYORDUM”

Yol yapımıyla ilgili konuşan mahalle sakini “Allah razı olsun başkanımızdan yolumuzu yaptı. Çamur oluyordu, Allah işlerini güçlerini rast etsin.Ellerine sağlık.” diye ifade etti.

Diyaliz hastası vatandaş memnuniyetini dile getirerek,“Ben diyaliz hastasıyım. Çok yoruluyordum servise binmek için.Allah razı olsun rica ettik.  Şu an evimin etrafı yapılıyor. Çok memnunum teşekkür ederim.” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA