Gültak, terör saldırısını kınadı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Gültak, terör saldırısını kınadı



 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk birleşiminde konuşan Başkan Gültak; hafta sonunda gerçekleşen terör saldırısına kahramanca karşılık verirken yaralanan güvenlik güçlerine şifalar diledi. “Bu ve benzeri hain eylem ve saldırılar terör örgütünün son çırpınışlarıdır” diyen Başkan Gültak, “Hiçbir terör örgütü, ülkemizin kutlu yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Milletimizin geleceğine, huzuruna ve güvenliğine kast eden alçaklar emellerine ulaşamamıştır, bundan sonra da ulaşamayacaklardır. Çünkü Milletimiz teröre asla teslim olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır” şeklinde konuştu.

 

“TÜRKİYE; HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜNE ASLA TESLİM OLMADI, ASLA DA OLMAYACAK!”

Sözlerini; “Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünü, arkasındaki karanlık güçleri bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” şeklinde sürdüren Başkan Gültak; “Devlet ve millet olarak uzun yıllardır verdiğimiz mücadeleler neticesinde tesis edilen huzur, barış ve güven ortamının bozulmasına yönelik hiçbir girişim başarılı olamayacaktır. Türkiye; adı ne olursa olsun teröre ve teröriste hiçbir zaman teslim olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Milletimiz ve devletimiz, hain ve karanlık odaklara fırsat vermeyecek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde mücadelesini sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA