BAL ekipleri son hazırlıklarını yapıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

BAL ekipleri son hazırlıklarını yapıyor



 

Bölgesel Amatör Lig (BAL), Ekim ayı ortasında başlayacak. Ligde mücadele eden Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Homurluspor ve ilk defa BAL'da mücadele edecek olan Mersin Camspor çalışmalarını tam gaz devam ediyor. Ligin gediklisi Anamur Belediyespor güçlü ve derin kadrosu ile grubunun en büyük şampiyon adayların başında geliyor.

TFF 3'üncü lige çıkmak için hiç bir masraftan kaçınmayan Anamur temsilcisi top başını kendi tesislerinde yapmış ikinci etabı ise İlçe dışına çıkmıştı. Oynadığı hazırlık maçlarında hazır bir görüntü çizen Yeşil Beyazlı ekip güçlü seyircisi ile maç gününü iple çekiyor. Anamur Belediyespor gibi güçlü kadro kuran bir başka ekip ise Erdemli Belediyespor oldu.

Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Erdemli temsilcisi neredeyse sil baştan bir kadro kurdu. Tecrübeli ve teknik bir ekip kuran Erdemli Belediyespor şampiyonluğu kafasına koymuş gibi görünüyor.  Ligin zayıf ekiplerinden Homurlu geçen sezon olduğu gibi bu sezonda mütevazi kadrosu ile mücadele edecek.

Geçen sezon ki kadrosunu büyük ölçüde koruyan, tecrübeli teknik adamı Sedat Hazımoğlu ile yoluna devam kararı olan Homurlu'nun ligde ki hedefi lige tutunmak olacak. Kadro yapısı ile işinin bir hayli zor olacak. Homurlu bu noktada tecrübeli teknik adamın taktik zekasına güveniyor. Bölgesel Amatör Ligin yeni ekibi Camspor maalesef beklenen transferleri yapamadı. Eski oyuncularını koruyan ekip yerel ligden aldığı oyuncularla BAL'da mücadele etmeyi planlıyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA