Başkan Kılınç’tan Emniyet Müdürü Umar’a ziyaret | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Başkan Kılınç’tan Emniyet Müdürü Umar’a ziyaret



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde yeni atamalar ve yer değişiklikleri ile dev bir değişim yaşandı. Atamalar sonrası görevlerine başlayan emniyet birimlerine hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Geçen yıl Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 7 Temmuz’da Erzurum Emniyet Müdürlüğünden Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Aslan görevinde bir yılı doldururken kurumda yeniden şekillendi. Geçen yıl ki değişikliklerin ardından bu yılda yeni kararname ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde 24 yeni atama ve yer değişikliği kararı ile bir çok isim yükselirken bazı isimler geri hizmete çekildi.

Son düzenlemeler ile Anamur İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç rütbe terfi alırken, Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğüne Hanifi Umar atandı.

Müdür Umar’a ilk hayırlı olsun ziyareti Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’tan geldi. Kılınç ziyaret ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Yeni atanan İlçe Emniyet Müdürümüz Hanifi Umar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı Emniyet Müdürümüze ve polis teşkilatımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA