Türkiye yüzyılı zam yılı oldu! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Türkiye yüzyılı zam yılı oldu!



 

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, artan hayat pahalılığına ve zamlara tepki göstererek, “Türkiye yüzyılı zam yılı oldu!” çakışı ile iktidara yüklendi Dinçer, “Türkiye Yüzyılı mı? Hayır, maalesef Türkiye'nin yüzyılı değil, daha çok zam yılı gibi görünüyor! Hükümet, her gün gündemi değiştirmeye çalışıyor, ancak biz susmayacağız.

Çünkü konuşmamız gereken iki önemli sorun var: Enflasyon ve yoksulluk. Sadece 2 ayda enflasyon yüzde 20'lere dayandı. Sabit gelirli vatandaşlarımızın, emeklilerimizin cebinden 2 ayda yüzde 18.58 çalındı, ama bu konu neden yeterince gündeme gelmiyor?

Emeklilerimiz ve asgari ücretli vatandaşlarımız, açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. Temel ihtiyaçlarını bile karşılayamıyorlar.

Hükümete soruyorum: Gerçekten enflasyonla mücadele ediliyor mu, yoksa sadece yapıyormuş gibi mi görünüyor? Sabit gelirli vatandaşlarımızın emeği ve alınteri, her geçen gün çalınıyor gibi görünüyor. Bu adaletsizliği durdurmak için bir şeyler yapılması gerekiyor!” dedi.  

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA