Final Mersin’e yakışır! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Final Mersin’e yakışır!



 

ALİ ŞANLI

 

Yapıldığı buyana Mersin Stadyumuna ciddi bir organizasyon vermeyen Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) devre arası oynanacak olan Süper Kupa finalini Mersin'evermesi isteniyor.

Akdeniz Oyunları kapsamında 2013’te inşa edilen 25 bin kapasiteli, 53 locası olan Türkiye'nin modern stadyumlarından olan Mersin Stadyumuna bugüne kadar ciddi bir final karşılaşması verilmedi. Mersinli spor severler bu sezon devre arası oynanacak olan Süper Kupa finalini Mersin'de görmek istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, geçen sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa mücadelesinin, takımların UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları dolayısıyla devre arasında olacağı belirtmişti. Devre arası Ocak ayına denk geldiği için Mersin'in iklimi göz önüne alındığında final için en uygun kent olarak Mersin olduğunu düşünen spor severler Süper Kupa finalini Mersin'e verilmesini bekliyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA