Toroslar, sporun ve sporcunun yanında | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Toroslar, sporun ve sporcunun yanında



 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesinin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tüm komisyonların ortak raporu doğrultusunda Toroslar Belediyesi Spor Kulübü’ne, belediye bütçesinden 500 bin TL maddi destek sağlanmasına ilişkin gündem maddesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Yılmaz, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek; “Toroslarımız, tesisleşme ve sporcu sayısı itibariyle hem kentimizin hem de ülkemizin model aldığı bir ilçe haline geldi. Toroslar Belediye Spor Kulübü bünyemizde farklı branşlarda belediyemizi temsil eden çocuklarımız ve gençlerimiz, ulusal ve uluslararası organizasyonlardan başarı ile dönüyor. Bu da Toroslarımız ve kentimiz için gurur verici” dedi.

Daha sonra diğer gündem maddelerine geçildi. Toroslar Belediyesinin 2023 yılındaki finansman ihtiyacının borçlanma yoluyla giderilmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA