Hüseyin Kış’tan geri adım! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Hüseyin Kış’tan geri adım!



 

Haber Merkezi

 

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanlığını devretmeye hazırlanırken limanı işleten MIP’in, Atatürk Parkını tehdit eden genişleme projesine destek açıklaması yapan Hüseyin Kış, tepkiler üzerine geri adım attı. “Adana’mıza, Mersin’imize zarar verecek her şeye karşı çıkmak bizim görevimizdir” diyen Kış, ÇUKUROVA SİFED’in bölgeye gelecek yatırımlara karşı çıkmasının düşünülemeyeceğini ancak yerli veya yabancı yatırımcının elbette ki kanunlar çerçevesinde hareket etmesinin şart olduğunu dile getirdi. Kış, “Hukuk kuralları çerçevesinde, bölgemiz insanının çıkarları doğrultusunda yapılacak çalışmaları destekleriz ancak iki kentin yapısını bozacak, doğasını katledecek girişimlere de karşı çıkarız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde ÇUKUROVA SİFED Başkan Yardımcısı Selahattin Balkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Boyraz ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduğu Mersin International Port (MIP) yeni Genel Müdürü Ajay Kumar Singh’le görüşmesinde Mersin’in hem bölge hem de Türkiye için öneminden bahsettiğini dile getiren Kış, “Sayın Genel Müdüre, liman nedeniyle gerçekleşecek deniz dolgusunun çevreye zarar vereceğini özellikle belirttik. Liman bölgesi hinterlandının genişlemesi için kara lojistik bölgelerinde yerli ve yabancı yatırımcının hukuk kuralları çerçevesinde yatırım yapması gereğine dikkat çektik. Bölgemizin kalkınması için Çukurova’nın tüm bileşenlerinin birbirine destek vermesi gerektiğinin altını çizdik” diye konuştu.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA