MSK’da çöküş sürüyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MSK’da çöküş sürüyor



 

Haber Merkezi

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 25.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Mersin MSK, evinde ağırladığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşısında 65-66 kaybetti. Mersin MSK evinde aldığı bu sonuçla 3 hafta üst üste kaybederek kötü gidişe ‘dur’ diyemedi.

Maça iyi başlayan temsilcimiz kötü oynayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşısında sonunu getiremedi. 65-63 önde girdiği son 30 saniyede hücumu iyi kullanamayan MSK, rakip oyuncu Berke Aygündüz'ün son 1 saniyede bulduğu 3 sayıyı durduramadı ve sahadan 66-65 mağlup ayrıldı. Taraftarın hakeme olan tepkisi de sonucu değiştirmedi

Mersin MSK 25. Haftaya 19 Galibiyet 6 mağlubiyetle 3. sıradaki yerini korurken Balıkesir Büyükşehir Belediyesi haftaya 14 galibiyet 11 mağlubiyetle maç fazlalığı ile 7 sırada yer aldı.

Temsilcimiz 26. Haftada 21 Nisan 2023 Cuma Günü Sigortam Net'in konuğu olacak

 

“KENDİ TERCİHLERİMİZ VE HATALARIMIZ SEBEBİYLE KAYBETTİK”

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, “Öncelikle taraftarlarımız için çok üzgünüm. Onlar yine sonuna kadar takımın arkasında oldular, bu mağlubiyetleri hak etmiyorlar. Maç için söylenecek çok şey var ama 2 ana konu üzerinde duracağım. Oyuncularımız sonuna kadar mücadele etti. Haklarını yiyemem. Sadece daha akıllı, daha mantıklı, daha soğuk kanlı kararlar vermemiz lazımdı maçın genelinde. Bugün eksikliklere rağmen çok rahat kazanacağımız maçı kendi tercihlerimiz ve hatalarımız sebebiyle kaybettik. Offensive reboundu durdurma ve top kaybı konularında bize yakışmayacak şekilde çok zayıf kaldık. 2. konu da maalesef hakemler. Ben hakemler hakkında çok konuşmayı seven bir koç değilim ama bugün yöneten 3 hakem maalesef çok yetersiz ve maçın gerisinde kaldı. Bir şehrin desteği olan, milyonlarca yatırım yapan bir kulübün daha adil ve  iyi konsantre olan hakemlere layık olması lazım. Bu konuda bence çok fazla hakem hatası oldu bütün maçta. Bunların da videolu analizi ile takibinde olacağımızı bildiriyorum. Balıkesir BŞB’yi tebrik eder, kalan maçlarında başarılar dilerim” dedi.

 

Müsabakada Peryot Sonuçları

Peryot sonuçları

1.Periyot 21/9

2.Peryot  18/20

3.Peryot  15/16

4. Peryot 11/21

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA