Tarsus şampiyonluğa koşuyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus şampiyonluğa koşuyor



 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 24. Hafta karşılaşmasında lider Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı deplasmanda Boğaziçi Basketbol Takımına konuk oldu. Tarsuslu Periler, Boğaziçi’i 72-88’lik skorla rahat geçti.

Geçen hafta verilen aranın ardından ilk kez parkeyle inerek, Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı’nı ağırlayan ve 76-56 gibi farklı bir skorla geçen Tarsus ekibi, Boğaziçi galibiyeti ile liderliğini sürdürdü.

Depremde vefat eden Süper Lig Oyuncusu Nilay Aydogan’ın anısını yaşatmak için sahaya üzerinde onun fotoğrafının olduğu tshört ile sahaya çıkan Tarsuslu Perilerin vefası takdir topladı.

Şampiyonluk yolunda kalan son 5 maçını kazanarak hedefine ulaşmayı planlayan Tarsuslu Periler, 15 Mart günü saat 14:00’de, Tarsus Spor Salonu hasarlı olduğu için Mersin Edip Burhan Kapalı Spor Salonunda Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u konuk edecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA