“Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz” | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

“Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz”



 

Haber Merkezi

 

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Tarsus Halk Eğitim Merkezi tarafından “Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz” projesi kapsamında düzenlenen klasik Türk müziği konserine katıldı.

Koca, “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından tüm illerimizde başlatılan ‘Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz’ projesi, Mersinimizde tüm ilçelerimizde halk eğitimi merkezlerimiz tarafından düzenlenen konserlerle hayat buldu. Kursiyerlerimiz, meslektaşlarımız büyük emeklerle ve bir o kadar keyifle çalışarak klasik Tük müziğimizin nadide eserlerini bizlerle buluşturdular. Konserlerimizi mutlulukla, kimi zaman hayranlıkla dinledik, renkli anlara şahit olduk. Bu anlamda Bakanlığımıza şükranlarımı sunuyor, daha nice keyifli projede bir araya gelmeyi temenni ediyor, konserlerimizde emeği geçen tüm meslektaşlarıma, kursiyerlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Şarkılar Bizi Söyler Bizde Şarkı Söyleriz” projesi kapsamında 13 ilçede tüm halk eğitimi merkezleri tarafından düzenlenen konser serisi, Tarsus’ta gerçekleşen konserle tamamlandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA