Denizcilik fakültesi inşaatı sürüyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Denizcilik fakültesi inşaatı sürüyor



 

Haber Merkezi

 

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) tarafından yaptırılan Denizcilik Fakültesi’nin inşaatı sürüyor.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, inşaatları devam eden Denizcilik Fakültesi ve Diş Hastanesi inşaatlarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette Vali Pehlivan’a; Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzettin Temiz, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Atıl, Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri Kpt. Mesut Öztürk eşlik etti.

İlk olarak inşaatına 2020 yılının Ekim ayında başlanan, kaba inşaatı tamamlanan ve içerisinde 340 m2 mekanik eğitim salonu, 120 m2 makine atölyesi, 17 derslik, 32 akademik personel odası, makine ve köprüstü simülasyonları, tam donanımlı laboratuvarlar, denizde canlı kalabilme eğitimlerinin verileceği dalga havuzu, kapalı otopark, derslikler, kütüphane, konferans ve sergi salonu bulunan Denizcilik Fakültesi inşaatını gezen Vali Ali Hamza Pehlivan, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Prof. Dr. İzzettin Temiz ve MTDO Başkanı Cihat Lokmanoğlu’ndan inşaat ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonrasında inşaatı yüzde 96 oranında tamamlanan ve çok kısa bir süre içerisinde açılacak olan 12 bin 253 metrekare alana sahip, 178 üniteli Üniversite Diş Hastanesi binasını da ziyaret eden heyeti Üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Atıl ve öğretim üyeleri ile idari personel karşıladı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Genel Sekreter Değirmenci, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Atıl ve Üniversite Yapı İşleri Şube Müdürü Sabri Tuğral'dan hastane ile ilgili bilgiler alan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, daha sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte inşaatı gezdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA