Mersin’de DEAŞ operasyonu: 9 gözaltı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’de DEAŞ operasyonu: 9 gözaltı



 

Haber Merkezi

 

Mersin'de yılbaşında eylem hazırlığı içerisinde olan terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. Düzenlenen operasyonlarda, 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı, 2 firari şüphelinin yakalama çalışmaları ise devam ediyor. Şahıslardan birinin Fransız uyruklu olduğu ve sahte kimlikle Türkiye'de gizlendiği belirlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütü mensuplarının yılbaşında eylem hazırlığı içerisinde olduğu tespit edildi. Şüpheli şahısların eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile finans kaynaklarının tespit edilmesine yönelik yapılan titiz çalışmalar neticesinde; DEAŞ terör örgütü içerisinde sözde istihbarat, lojistik ve mali yapılanma içerisinde sorumlu düzeyde bulunan, çatışma bölgelerinde silahlı olarak faaliyette bulunduğu tespit edilen ve aslen Fransız uyruklu olup çatışma bölgelerinde faaliyet yürüttükten sonra Türkiye’de sahte kimlik ile gizlenen S.A. isimli kadın şahıs ve H.H., H.), S.S., F.S, M.M., A.H., B.A., W.A., M.E., Z.M., olmak üzere toplamda 11 şüphelinin yakalanmasına yönelik 215 polisin katılımıyla, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyon neticesinde, 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı, 2 firari şüphelinin yakalama çalışmaları devam ediyor. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyaller ve ruhsatsız  tabanca ele geçirildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA