Silifke, seriye bağladı! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke, seriye bağladı!



 

Haber Merkezi

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında karşılaştığı 5 Temmuz İskenderunspor’u taraftarlarında büyük desteği ile karşılaşmayı 1-0 kazanarak puanını 25 yaptı. Ligde oynadığı son 3 maçını da kazanarak büyük çıkış yakalayan Silifke Belediyespor’un golünü 43. dakika da İbrahim Anıl Tekeli attı.

 

ZİRVE MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

Her maça kazanmak için çıktıklarını ve son 3 maçtır takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirten Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Kendi saha ve seyircimiz önünde galip geldiğimiz için mutluyuz. 5 Temmuz İskenderunspor karşısında takım olarak iyi bir oyun sergiledik. Tribünler de bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyorum. İlk yarının son maçında Ceyhanspor ile deplasmanda oynayacağız. Ceyhanspor maçını da kazanıp devre arasına kayıpsız gireceğiz” dedi.

 

KAZANMA ALIŞKANLIĞIMIZ DEVAM EDİYOR

Ligde son 3 haftadır kazanarak ilerliyoruz, takımımız daha da iyi olacak diyen Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu “Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Futbolcularımız verdiğimiz görevleri yerine getiriyor. 5 Temmuz İskenderunspor karşısında da mücadelemizi ettik ve sahadan galip ayrıldık. Haftaya Ceyhanspor maçımız var o maça da iyi hazırlanıp kazanacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

SİLİFKE, CEYHAN DEPLASMANINDA

25 Puanlı Silifke Belediyespor, ligin 13. ve son hafta mücadelesinde Adana deplasmanında Ceyhanspor ile puan mücadelesi verecek.

 

ANAMUR VE HOMURLU KAZANDI

Gruptaki diğer Mersin takımlarından Anamur Belediyespor, Hatay deplasmanında Samandağ Gençlerbirliğispor’u 1-0 yenerken, Homurlu 1951 Spor ise kendi evinde Ceyhanspor’u 3-0’lık net bir skorla yendi. Anamur Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Hadırlıgücü ile oynarken, Homurlu 1951 Spor ise Osmaniye deplasmanında Bahçespor ile oynayacak.

 

ADANA VE ARABAN BİRBİRİNE TAKILDI

Grupta Lider bulunan Adana 1954 FK ile grup ikincisi Araban Belediyespor birbiri ile maç yaparken, karşılaşma 1-1 sona erdi. Adana 1954 FK grupta 30 puanla 1., Araban Belediyespor 26 puanla 2., Silifke Belediyespor 25 puanla 3. sırada bulunuyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA