Lider tamamladı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Lider tamamladı



 

TFF 3'ncü Lig 1'nci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. ilk yarıyı lider tamamladı. İlk yarının son maçında Yomraspor ile deplasmansa karşılaşan Kırmızı Lacivertli ekip attığı tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak devre arasına lider girmeyi başardı. Ligde kalma mücadelesi veren Yomraspor maça hızlı başlayan taraf oldu.

Ev sahibi olmanın avantajı ile atak bir oyun oynayan Yomra gol bölgelerinde yetersiz kaldı. Konuk takım Mersin İdman Yurdu kısa süre içinde oyuna ortak olarak rakip kale önünde daha çok zaman geçirmeye başladı. Maçın 18'nci dakikasında son haftaların formda ismi Erdem Beytaş'ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya ev sahibi istekli başlasa da Kırmızı Lacivertli ekip kalesini iyi savununca ev sahibine gol atma şansı vermedi. Karşılaşma Mersin İdman Yurdu'nun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarının son karşılaşmasında 3 puan alan Kırmızı Şeytanlar topladığı 39 puanla devre arasına lider girerek büyük bir başarıya imza attı. 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA