ÇBK’da fatura hep hocaya kesiliyor! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ÇBK’da fatura hep hocaya kesiliyor!



 

BARIŞ ÇOBAN

 

Ligin en iyi kadrolarından birisine sahip olsa da bir türlü istenen basketbolu sahaya yansıtamayan Çukurova Basket Mersin Yenişehir, son olarak İtalya'da Famila Schio takımına da 76-72 yenilerek Avrupa’da ki 5’inci mağlubiyetini aldı.

Mersin temsilcisi yeni sezonda daha derin, daha güçlü kadro kurarak geçen yıl konan hedefi bu yıl yakalamak istese de Avrupa’da aldığı kötü sonuçlar ve ligdeki zorlanan performansı ile kamuoyunda tartışılırken fatura yine Başantrenöre kesildi. Kulüp, Emre Vatansever ile karşılıklı yolları ayırdı.

Çukurova Basket Mersin Yenişehir, Famila Schio yenilgisinin ardından yollarını ayırdığı antrenör Emre Vatansever'in yerine A Milli Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Memnun'u getirdi. Kadın basketbolunun en önemli isimlerinden biri olan ve Galatasaray ile Türk takımlarının kazandığı ilk Euroleague şampiyonluğunda imzası bulunan Ekrem Memnun, daha önce de yürüttüğü Kadın Milli Takımı antrenörlüğüne kısa süre önce yeniden getirilen Ekrem Memnun, ilk döneminde 2015 Kadınlar Avrupa Şampiyonası, 2016 Rio Olimpiyatları, 2017 Kadınlar Avrupa Şampiyonası ile 2018 Kadınlar Dünya Kupası’nda Ay-yıldızlı ekibin başında sahaya çıkmıştı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA