SİLİFKE’DE HEDEF ŞAMPİYONLUK | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’DE HEDEF ŞAMPİYONLUK



 

HASAN KÜÇÜK

 

Fikstür çekimini dört gözle bekleyen Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Silifke Belediyespor’da hedef şampiyonluk.

İkinci etap kamp çalışmaları için Afyon’da bulunan Silifke Belediyespor ekibi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu bu sezon 7. Grupta 14 takımın mücadele edeceğini belirterek “Yeni sezonu açtık çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. 80 ilden 196 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14'er takımın yer aldığı 14 gruptan oluştu. Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan on dört takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. 01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olan 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi bugün gerçekleştirilecek. İnşallah maçlarımıza iyi hazırlanıp başarılı olmak istiyoruz. Bu sezon geçmiş sezondan farklı olacak. Grubumuzda bulunan tüm takımlara başarılar diliyoruz. Ayrıca takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

 

“ÇALIŞMALARIMIZI AFYON'DA SÜRDÜRÜYORUZ”

Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesisleri ve Silifke Şehir Stadındaki hazırlıkların ardından çalışmalarını Afyonkarahisar'da sürdürdükleri anlatan Teknik Direktör Faik Demir ise "Yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Grubumuz belli olmuştu. Şimdi fikstür çekimi yapılacak. Her maçımızda başarılı skorlar almaya çalışacağız. Gruptaki takımların hepsine başarılar diliyorum. Futbolcularımızın çalışmasından, performanslarından memnunum. 2. Kamp dönemimize Afyonkarahisar'da başladık. 15 Eylül'e kadar Afyonkarahisar’da kamp yaparak resmi maçlara kadar daha da iyi olacağız” diye konuştu.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA