TİY’İN ERZURUM KAMPI TAMAMLANDI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TİY’İN ERZURUM KAMPI TAMAMLANDI



 

Hasan Küçük

 

Geçen sezon 1. Lige çıkmayı penaltılarla kaçıran ve bu yıl TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk için mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu’nun Erzurum kampı sona erdi.  Erzurum kampındaki son antrenmanını Yo-Yo testi ile tamamlayan Tarsus ekibi 1. Etap çalışmalarını sonlandırdı. 2. Etap kampına 5 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da başlayacak olan takımda 2 günlük iznin ardından futbolcular Afyonkarahisar’da bir araya gelecek.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt  çok güzel bir kamp geçirdiklerini kaydetti. 14 günlük süreçte fizik kondisyon açısından bayağı bir gelişme kaydettiklerini ifade eden Bozkurt, “Kamplarda en önemli olan sakatlık olmaması idi. Ufak tefek sakatlıklar dışında bir sıkıntı yaşamadık. Bu bizi çok mutlu etti. Oyuncuların antrenmanlarda göstermiş olduğu disiplin ve çalışma isteği bizleri mutlu etti. Onlara buradan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son antrenmanın ardından  Yo-Yo testi yaptıklarını vurgulayan Bozkurt, “Oyuncularımızın performanslarını, durumlarını görmek istiyoruz. Buradan çıkaracağımız netice ile ikinci kamptaki antrenmanlarımızı planlayacağız” dedi.

 

“4 TANE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ”

Cuma günü Afyonkarahisar kampında tekrar toplanacaklarını bu kampında 14 gün süreceğini anlatan Bozkurt şunları söyledi: “Oradaki kampımız biraz hazırlık maçı ağırlıklı olacak. 4 tane maç yapmayı planlıyoruz. Ondan sonra inşallah lige en iyi bir şekilde hazır vaziyette gireriz. Tarsus İdman Yurdu’nu en işi şekilde temsil eder taraftarımızı mutlu ederiz.”

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA