UMUT TACİRLERİ OPERASYONUNDA 10 GÖZALTI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

UMUT TACİRLERİ OPERASYONUNDA 10 GÖZALTI



 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Mersin Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il merkezli göçmen kaçakçılığı yapan şahıs ve organizatörlere yönelik operasyonel çalışma yaptı.

Yapılan çalışmalarda ülkede sığınmacı konumunda bulunan göçmen şahısların Avrupa ülkelerine gitmek için organizatörler ile anlaşma yaptıkları, organizatörlerin Mersin’de bulunan ve çevre illerden temin ettikleri göçmenleri deniz yoluyla temin etmiş oldukları motor yatlar, sürat tekneleri ve balıkçı tekneleri ile taşıyarak yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine göndermeye çalıştıkları tespit edildi.

Ekipler, dosya takip süresi boyunca bahse konu çetenin farklı tarihlerde doğrudan suç işledikleri tespit ederek 8 farklı göçmen kaçakçılığı olayında ara yakalamalar yaparak bu ara operasyonlarla hem suçun işlenmesi önlendi hem de sanıkların suçunu tespiti noktasında detaylı olarak delil toplandı.

Ekipler ülkemize sığınan göçmenlerin daha iyi bir yaşam umuduyla yasa dışı yollardan ülke dışına çıkarmak isteyen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Mersin merkezli Antalya, İstanbul, Muğla, İzmir, Hatay ve Uşak illerinde, eş zamanlı olarak operasyon yaptı.

15 kişinin yakalanmasına yönelik Umut Tacirleri operasyonu kapsamında 7 ilde 10 kişi göz altına alındı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA