KARACAİLYAS ATAĞA KALKTI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

KARACAİLYAS ATAĞA KALKTI



 

Haber Merkezi

 

Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele eden Mersin Karacailyas Veteranlar Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Bu sezon üst sıraları hedefleyen Karacailyas ekibi ilk transferini gerçekleştirdi. Geçmişte  Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ekiplerde forma giyen Mustafa Akı yeni sezonda Karacailyas forması giyecek.

Tecrübeli oyuncu Mustafa Akı kendisini Karacailyas’lı yapan imzanın ardından yaptığı açıklamada Karacailyas Veteranlar Kulübü’nün bende ayrı yeri var. Mehmet Akyürek hocamın beni istemesi ile hiç düşünmeden imzayı attım. Umarım her iki taraf içinde hayırlısı olur. Kurulacak güçlü kadro ile bir çok takımın canını yakacağız diye düşüyorum dedi.

Hocaların hocası Mehmet Akyürek ise Mustafa gibi değerli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Bundan sonra da Mustafa gibi karekterli, bize uygun oyuncular alacağız. Hedefimizde en 5 oyuncu alarak üst sıraları zorlayan bir ekip olmak. Geçen dönemde ki kadromuzun büyük bölümünü koruduk. Zaten bizde gönüllük esas. Bizim takımımızda para her zaman 2’nci plandadır dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA