GENEL SAĞLIK İŞ’TEN TEPKİ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

GENEL SAĞLIK İŞ’TEN TEPKİ



 

Haber Merkezi

 

Genel Sağlık İş ve bağlı bulunduğu konfederasyon Birleşik Kamu İş’in milyonlarca kamu emekçisinin gasp edilen haklarının sebebi olan TÜİK’i protesto etmek için kurumun önünde basın açıklaması yapacakken kolluk kuvvetlerince engellenerek, orantısız güç kullanılmasına tepkiler sürüyor.

Genel Sağlık İş Sendikası Mersin İl Başkanı Dr. Gürbüz Şen, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada “Yapılan sert müdahaleden dolayı Genel Sekreterimiz Mücahid Dede kalp krizi geçirmiş ve yoğun bakıma alınmıştır. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Birleşik Kamu İş Başkanı ve üyeleri darp edilmiş yerlerde sürüklenmiş tehdit ve hakarete maruz kalmışlar ve gözaltına alınmışlardır. Müdahalede bulunan kolluk kuvvetleri şunu unutmasınlar ki onların hakkı içinde bizler oradaydık. Basın açıklamasına dahi müsaade etmeyen, üyelerimize şiddet uygulayan ve hakaret eden kolluk kuvvetlerini ve amirlerini, Ankara Valiliğini, Ankara Emniyet Müdürlüğünü kınıyoruz. Genel Sağlık İş, bağlı bulunduğu konfederasyon Birleşik Kamu İş çalışanların hak ve hukuku için aydınlık güzel günlere olan inancıyla mücadele etmeye devam edecektir.  Uygulanacak baskı ve şiddet bizleri doğru bildiğimiz yoldan asla geri çevirmeyecektir. Yaşasın tam bağımsız Türkiye. Yaşasın örgütlü mücadelemiz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA