TARSUS TSO HEYETİ FRUİT LOGİSTİCA FUARI’NA KATILDI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

TARSUS TSO HEYETİ FRUİT LOGİSTİCA FUARI’NA KATILDI



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak başkanlığında Berlin’de düzenlenen sektörün önde gelen fuarları arasında yer alan Fruit Logistica Fuarı’na katıldı.

5-7 Nisan günleri arasında Messe Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda 86 ülkenin yaş meyve ve sebze alıcılarıyla satıcıları bir araya geldi. Yapılan ikili iş görüşmeleri ve temaslar sonucu bölgenin yaş sebze ve meyve sektöründeki potansiyelinin anlatıldığı fuarda yeni bağlantılar kurularak karşılıklı iş potansiyelinin artırılması hedeflendi. Tarsus TSO Heyeti iş gezisi kapsamında ayrıca Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ''Tarım havzası olan kentimizin ürünlerini yurtdışı taleplerine göre yetiştirmek-pazarlamak, soğuk hava depoları, silolar ve güncel paketleme teknolojilerini gözlemlemek amacıyla bu yurt dışı iş gezisi programını düzenledik. İş gezimiz sonucunda üye firmalarımızın iş potansiyelini artırmasını hedefliyoruz. Verimli ve sıcak bir diyalog kurduk. Bizi önemli partnerleri olarak görüyorlar. Olumlu sonuçlar alacağımızı öngörüyoruz.'' diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA