MASKE ÜRETEN İŞÇİLER MAAŞLARINI ALAMADI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MASKE ÜRETEN İŞÇİLER MAAŞLARINI ALAMADI



 

Haber Merkezi 

 

Mersin’in Akdeniz ilçesinde kurulu Mersin Serbest Bölgesi içerisinde yer alan En Med Tekstil işçileri, Temmuz ayının ardından dün bir kez daha maaşlarını alamadıkları için eylem yaptılar.

Fabrikalarının kapanması nedeniyle seslerini duyuramayan 300 işçiden 25’i bu defa eylem yeri olarak patronlarının sahibi olduğu Ortadoğu Hastanesi’nin bahçesini seçti. Burada toplanan işçiler paralarının verilmesi için patrona seslerini duyurmaya çalıştı. İşçilerden Yağmur Aslan, “Yaklaşık 300 işçi olarak Mersin Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren En Med tekstil firmasında çalışıyorduk. Gece gündüz demeden 14-15 saat, çoğumuz sigortasız şeklide yurt dışına ihraç edilen maskeler ürettik. Bizler 3 aydan beri maaşlarımızı alamadık. Perişan hale geldik ve patronumuza bir türlü sesimizi duyuramadık” dedi.

 

“BİZİ GEÇİŞTİRİYORLAR”

Patronları olan Engin Şahin’in aynı zamanda Ortadoğu Hastanesi’nin de sahibi olduğunu ifade eden Aslan, “Sesimizi duyurmak için 25 işçi arkadaşımızla patronumuzun hastanesinin bahçesine geldik. 3 aydır alamadığımız maaşımızı istiyoruz. Bizi geçiştiriyorlar. Fabrika kapandı. İşten çıkarıldık.  Paramızı vermiyorlar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz” şeklinde konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA