VALİ SU, CEMEVİ’NDE NEVRUZ ETKİNLİĞİNE KATILDI | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, CEMEVİ’NDE NEVRUZ ETKİNLİĞİNE KATILDI



 

 Haber Merkezi

 

 

Vali Ali İhsan Su, 21 Mart Hz. Ali’nin Doğum Günü ve Sultan Nevruz Anma Etkinliği’ne katıldı

Mersin Cemevi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Su’nun yanı sıra; Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Alpay Antmen, Hacı Özkan ve Cengiz Gökçel, Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Yenişehir İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şube Başkanı Hasan Kılavuz, il protokolü üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, farklı inanç temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Alevi Dedesi Erdoğan Sevin tarafından gülbeng verilmesiyle başlayan etkinlik, Nevruz ateşinin yakılması, semah dönülmesi ve Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şube Başkanı Hasan Kılavuz’un yaptığı konuşma ile devam etti. Yaptığı konuşmada programa katılan herkese teşekkür eden Başkan Kılavuz, birlik ve beraberlik mesajları vererek konuşmasını noktaladı.

Programda yaptığı konuşmasına, etkinlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Vali Ali İhsan Su; “Değerli canlar, değerli misafirler tarihten günümüze bayramlar bizim için çok özel günlerdir. İşte bu özel günlerden bir tanesi de Nevruz Bayramı yeni gün olarak da ifade edeceğimiz bu nevruz bayramını bende en kalbi duygularımla kutluyorum. Hazreti Ali efendimizin de doğduğu gün olarak ayrıca bir özellik kazanıyor Nevruz bizi birbirimize bağlayan bütünleştiren birlikte kardeşliğimizi simgeleyen bir gündür” dedi.

Konuşmasının devamında Nevruz Bayramı'nın tüm dünyada barışa ve esenliğe, bizim de birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daha da pekiştirmesine vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından program, Türk halk müziği korosu konseri ile devam etti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA