HEDEFİ ŞAMPİYONU OLMAK | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

HEDEFİ ŞAMPİYONU OLMAK



 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim gören Kır Çiçeklerinden Cansu Nayman, küçük yaşta başladığı tekvandoda Anadolu Yıldızlar Ligi Mersin Şampiyonası’nda birinci oldu. Cansu Nayman’ın hedefi dünya çapında başarılar elde etmek. Antrenörü Fuatcan Aldemir, başarılı sporcu ile çok sıkı çalıştıklarını belirterek, “Cansu, gelecek vadeden bir sporcu. Geçtiğimiz günlerde Anadolu Yıldızlar Ligi Mersin Şampiyonası yapıldı ve ilk turnuvamız olmasına rağmen Cansu şampiyon oldu” dedi.

Küçük yaşlardan itibaren tekvando branşında ilerleyen Cansun Nayman, “9 yaşında başladım tekvandoya, 5 yıldır gidiyorum. Sakatlandığım için 1 yıl ara vermek zorunda kaldım. Tekvandoya beni babam beni yönlendirdi. Kuzenim milli olduğu için ondan heveslendim. Kır Çiçekleri projesine dahil olduktan sonra Fuatcan hocayla birlikte tekvandoya devam ettim. En son Anadolu Yıldızlar Ligi Şampiyonası’na katıldım, orada birinci oldum. Tekvandodaki hedefim Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu olmak” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA