YILIN TİYATROCUSU ÜMMİYE KOÇAK | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

YILIN TİYATROCUSU ÜMMİYE KOÇAK



 

Haber Merkezi

 

Son yıllarda adından sık sık bahsettiren ve Anadolu kadınının simgesi haline gelen Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu kurucusu Yazar-Yönetmen Ümmiye Koçak, ‘Yılın Tiyatrocusu’ ödülünü almaya hak kazandı. Çok sayıda ismin konuk olduğu gecede birbirinden önemli kadınlar, ödüllerin sahibi oldu. Törende Ümmiye Koçak’a yılın tiyatrocusu ödülü taktım edildi.

 

“DİPLOMAM YOK AMA İNSANLAR FAYDALI OLACAĞIM”

Türkiye'nin Gururu Ümmiye Koçak gecede anlattığı başarı hikâyesi ile duygulandırdı. Koçak törende yaptığı konuşmasında "Kendime çocukluğumda bir söz verdim. Diplomam olmayabilir ama insanlara faydalı olacağım. Tiyatroya ilk başladığımda tek hayalim kadınların sesini Mersin'e duyurmaktı ama şimdi Dünya'ya duyuracağız. Ronaldo ile ilk karşılaştığımızda birbirimize direk sarıldık. O bana 'Mommy' dedi bende 'Annem' dedim. Biz sevgimizi gözlerimizle anlattık. O bana sevginin dili ve dini olmadığını öğretti" dedi.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA