ÖNCEL’DEN AKŞENER’E: CHP İLE DEĞİL ERDOĞAN İLE GÖRÜŞÜN | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

ÖNCEL’DEN AKŞENER’E: CHP İLE DEĞİL ERDOĞAN İLE GÖRÜŞÜN



 

Haber Merkezi 

 

O zaman başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 yıl önceki Mersin ziyareti sırasında “Ananıda al anıda al git” demesi ile Türkiye gündemine oturan Mustafa Kemal Öncel bu dafa  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önüne çıktı. Akşener’in Mersin’deki esnaf ziyaretinde kalabalığın arasından Akşenener’e ulaşan Öncel “Hoş geldiniz sizi takdir ediyoruz seviyoruz. Sizden halk adına bir istirhamın var. Halk sizden Cumhur ittifakı bekliyor. Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak beklemiyor” dedi.

“Onlardan ne köy olur ne kasaba” diyen Akşener, “Tamam hayat pahalı ne acılar çektim buna rağmen diyorum ki gelin Cumhurbaşkanı ile görüşün. Bahçeli ile bir görüşün. Ama görüşün. Gidin onlara katılın demiyorum takdir sizin ama size 15 vekil verdiler siz  onların vekili ile sokağa çıktınız. CHP’den o kadar vekil İYİ Parti diyordu ki siz kontrol ettiler” şeklinde konuştu.

CHP liderinin geldiği Mersin’de kendisini sırtından vurduğunu öne süren Öncel, “Sırtımdan vurdu ayağıma gelen adamlar. Beni kullanıp attılar. Ne sözler ne vaadler verdiler. Pazarlıkla geldiler bana. Ülke, millet sizi seviyor. Ama herkes CHP’ye hayır diyor” ifadelerini kullandı.  

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA